MĂNÂNCĂ SĂNĂTOS! Budincă cu varză și ceapă

0
101

Promovam alimentatia sanatoasa, sportul si o nutritie corecta! Incurajam mancarea gatita acasa cu ingrediente sanatoase. Nu ne plac kilogramele in plus, dar nici dietele cu “pastile minune” care iti fac “patratele” pe abdomen in 30 de zile, in timp ce stai pe canapea la televizor cu baxul de bere langa tine. Alimentele superprocesate, uleiurile hidrogenate si zaharul NU se numara printre prietenii nostri. Ne place sa gatim retete simple cu ingrediente cat mai naturale.

Mihai Anghelache: Iarasi ceva foarte simplu. Fara carbohidrati, doar fibre si proteine. Rețeta de astăzi: Budincă cu varză și ceapă

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1/4 varza mare sau 1/2 varza mica
  • 3-4 buc cepe verzi
  • praf de copt
  • cimbru
  • 1 buc telina
  • 1 lg ulei de masline

Mod de preparare

1. Taie fasii subtiri varza, amestec-o cu sare si las-o deoparte minim 30 min
2. Taie ceapa si telina bucatele mici si pune la calit intr-o lingura de ulei de masline si putina sare, pana se rumenesc
3. Bate ouale impreuna cu o lingurita de praf de copt, piper, sare, boia iute sau dulce(dupa preferinta) si cimbru
4. Dupa minim 30 de minute, stoarce cat mai multa apa din varza
5. Intr-un vas pentru cuptor, aseaza ceapa si telina
6. Peste stratul de ceapa si telina, pune varza rasfirata, fara sa o presezi prea mult
7. Toarna ouale batute
8. Da la cuptor pentru 30 minute la 200-220 grade. Lasa sa se raceasca putin inainte de a scoate continutul din vas
9. Lasa sa se raceasca iarasi inca 10 minute inainte de a taia felii
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.