Îndrăznește să fii informat!

sâmbătă, 2 decembrie 2023

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  AcasăNaționalMare-i grădina lui Dumnezeu! Prins în timp ce făcea vin chiar în...

  Mare-i grădina lui Dumnezeu! Prins în timp ce făcea vin chiar în curtea sediului poliției din localitate!

  Într-o întorsătură de evenimente mai demnă de un scenariu de film decât de un dosar polițienesc, curtea sediului Poliției Orașului Ștefănești a devenit decorul unui proces de vinificație clandestin. Butoaie imense, struguri și ustensile specifice producției de vin umpleau spațiul înconjurător, dând impresia că ești la un festival de recoltare, nu în fața forțelor de ordine.

  Venit în control, şeful IPJ Botoșani, comisarul şef Gheorghe Tudor Costân a rămas cu gura căscată, practic neputincios în a identifica vinovatul din spatele acestei „operațiuni secretizate”. Cu toate acestea, el a luat atitudine și a început să dea telefoane. După ce a parcurs lista de contacte, a ajuns la agentul C.V., angajat al poliției din localitate, care s-a dovedit a fi „maestrul” din spatele fabricii de vinuri artizanale.

  Pus în fața acuzațiilor, acesta a declarat că deține o casă închiriată în apropiere și că, din neatenție, afacerea sa a invadat… „inadvertent” curtea sediului poliției. Când a fost întrebat ce rol joacă totuși în această „aventură vinicolă”, explicațiile au fost atât de neclare încât șeful IPJ a cerut o anchetă.

  Surse din vecinătate au dezvăluit că agentul C.V. nu este la prima sa „producție” de acest fel și că, uneori, se distrează și cu țuica în aceeași zonă. Cu toate acestea, adevărul stă să iasă la iveală, pe măsură ce colegii săi din poliție îl cercetează mai atent.

  Până una alta, în ciuda acuzațiilor, agentul C.V. continuă să-și desfășoare activitatea în cadrul Poliției Ștefănești, până când se va trage linie și se vor lămuri toate întrebările legate de acest vinificator neconvențional. Stați pe fază pentru următoarea ediție a serialului „Poliția Ștefănești: Când legile devin licori”

  spot_img
  spot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  ARTICOLE POPULARE

  VIDEO A zburat cu jeepul prin PECO și s-a oprit într-o casă!

  Duminică, 26 noiembrie, în jurul orei 14.10, poliția a fost alertată prin apel la...

  ULTIMA ORĂ Viscolul închide primul tronson de drum național în Vrancea!

  „S-a închis circulația rutieră pe DN 23B Măicănești-Ciorăști, județul Vrancea. Viscolul puternic și cantitatea...