Mare meci la Sala Polivalentă: CSM Focşani – Potaissa Turda, miercuri ora 18:30!

0
133

Handbalul masculin revine în Sala Polivalentă miercuri seară, când, de la ora 18.30, CSM Focşani se va duela cu Potaissa Turda, într-un meci din cadrul etapei a 3-a a Ligii Naţionale. Startul aproape perfect de campionat, remiză în faţa Stelei şi victorie la Satu Mare, i-a propulsat pe elevii lui Viorel Ciubotaru pe podium.

Adversara vrâncenilor n-a început nici ea foarte rău sezonul, o victorie la scor pe terenul Vasluiului şi apoi o înfrângere previzibilă în faţa campioanei Dinamo. Un meci care se anunţă foarte disputat şi în care CSM nu mai este dispusă să piardă puncte, aşa cum s-a întîmplat sezonul trecut când, de altfel, Potaissa s-a impus în ambele dispute.

„Ca de fiecare dată, avem mare nevoie de susţinerea pe care ne-aţi dat-o şi până acum, necondiţionat, cu atâta generozitate şi căldură!”, le-a transmis suporterilor înaintea meciului antrenorul Viorel Ciubotaru. Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei (copiii sub 15 ani au accesul gratuit).

De asemenea, pot fi achiziţionate abonamente la preţul de 70 de lei, valabile pentru tot sezonul de Ligă Naţională (sezon regulat + play-off sau play-out) şi Cupa României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here