Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateMarian Ciocaru, propunerea PNL Vrancea pentru dezvoltarea comunei Popești

  Marian Ciocaru, propunerea PNL Vrancea pentru dezvoltarea comunei Popești

  Comuna Popești va avea din toamnă o administrație liberală, ca majoritatea localităților din zonă, care să-i asigure dezvoltarea mult așteptată de localnici. Iar cel în care oamenii își pun nădejdea este Marian Ciocaru, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al comunei situate în zona viticolă a județului Vrancea. Marian Ciocaru are 52 de ani, este de profesie tehnician ecolog și pentru protecția mediului, iar de peste trei decenii administrează trei societăți comerciale ale familiei. Este un gospodar desăvârșit, lucrează 50 de hectare de vie, iar strugurii îi procesează în cadrul fermei sale. Este căsătorit, are doi copii ( o fată care l-a făcut bunic și un băiat care se va căsători în toamnă) și împreună locuiesc de-o viață doar în Popești.

  Pentru mine, Popești înseamnă mereu acasă. Aici m-am născut, aici m-am educat, aici mi-am întemeiat familia și cei doi copii tot la Popești au ales să locuiască. Candidez la Primăria Popești din partea PNL, iar marca liberalismului, oriunde privim către exemple de primari liberali, este dezvoltarea”, spune Marian Ciocaru.

  Știe că dacă va fi ales primar al comunei se va deosebi de cel care conduce actual comunitatea prin performanță și exemplu de administrare.

  ”România se schimbă sub ochii noștri și vedem în jurul nostru localități care înfloresc și localități care pierd competiția pentru fonduri, investitori și investiții. 21 de ani irosiți de comuna Popești sunt deja prea mult. Este cazul ca viitoarele generații să nu mai aștepte 21 de ani pentru a vedea o schimbare în comuna noastră. Utilitățile de bază sunt posibile pentru toată lumea, dar actualul primar nu și-a dat interesul să le asigure pentru comunitate. Mă refer la problema alimentării cu apă, de care duce lipsă 90% din comuna noastră. Când voi fi ales, într-o lună am soluția să aduc apă în 60% din gospodării, iar problema va fi rezolvată 100% în timpul mandatului”, spune Marian Ciocaru.

  Liberalul este și consilier local și spune că grație implicării sale în legislativul comunal comuna Popești a beneficiat de o finanțare de 3,5 milioane de lei pentru aducțiunea cu apă, prin PNL ”Anghel Saligny”, proiect care a fost aprobat în ciuda opoziției primarului. Alte priorități ale viitorului primar PNL sunt infrastructura rutieră, educația copiilor, sistemul de sănătate, serviciile publice de calitate. Totodată, Marian Ciocaru va transparetiza activitatea din Primărie și Consiliul Local, prin transmiterea în direct a ședințelor de consiliu local, o dorință mai veche refuzată de actuala administrație din Popești.

  Am credința că locuitorii comunei Popești vor decide pe data de 9 iunie că viitorul copiilor lor trebuie să fie într-o localitate la standarde europene. Cu Dumnezeu înainte le vom face pe toate”, spune Marian Ciocaru.

  Lista de candidați PNL la alegerile din 9 iunie: Perișan Cătălin, Tigoianu Nelu, Plăiașu Cătălina, Bălan Maricel, Grosu Lilian Ilie, Glăvan Mariana, Chiric Mihai, Țigănuș Corina, Popa Grigore, Cucută Georgian, Sarău Leontin, Bîcu Valerica, Cîrnu Marin, Ciocaru Marian.

  (Realizat de SC Media Factory Concept SRL la comanda PNL Filiala Vrancea. Cod mandatar financiar 21240015)

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...