Marian Munteanu la Focșani: „Prioritar pentru România e să stopăm destrămarea proprietăților românești”

0
323

Liderul Partidului Alianța Noastră România, Marian Munteanu, a fost prezent, duminică, la Focșani, pentru a susține echipa candidaților formațiunii la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cu o săptămână înaintea alegerilor, aproape de finalul campaniei electorale, Munteanu a luat pulsul Vrancei, așa cum a făcut și în alte județe ale țării, susținând și o conferință de presă, la care i-a avut alături pe doi dintre candidații ANR, respectiv generalul Virgil Bălăceanu, cap de listă la Camera Deputaților, și generalul Stelian Ferariu, cel care deschide lista candidaților ANR pentru Senat.

Cei doi candidați au făcut un bilanț al celor trei săptămâni de campanie electorală scurse până acum, dar și un plan de bătaie pentru ultima săptămână de campanie.

alianta-noastra-vrancea-“Împreună cu dl. Ferariu am format o echipă bună, la fel și cu ceilalți candidați, au fost foarte activi. Urmează cea mai importantă săptămână. Am reușit până acum să parcurgem câteva puncte strategice, am fost în toate orașele, în unele chiar și de două ori, precum și în mai bine de jumătate dintre comune. În ultima săptămână vom continua să mergem prin comunele județului. Oamenii au fost curioși, a trebuit să dăm o serie de explicații, să spunem cine suntem. Am întâlnit o deschidere extrem de largă oriunde am fost, chiar dacă ni se spune că orașul x e fieful partidului y. Am avut deschidere cu oamenii, care s-au arătat interesați de ceea ce avem noi de spus”, a declarat Virgil Bălăceanu.

În timpul întâlnirilor cu oamenii, dar şi pe parcursul traseului străbătut, candidaţii ANR au identificat o serie de probleme care au nevoie de rezolvare urgentă. Este şi cazul infrastructurii rutiere, care lasă de dorit în judeţ.

“Ca să vă dau un exemplu, ne-am ales un traseu, câteva comune, pe Drumul vinului. Noi îi spunem Drumul vinului în Vrancea, dar este plin de gropi. Nu poți să dezvolți o zonă economică și să dezvolți complementar și turismul dacă infrastructura este dezastruoasă”, a mai declarat candidatul pe lista pentru Camera Deputaţilor, Virgil Bălăceanu.

Candidatul de pe poziţia întâi la Senat, Stelian Ferariu, a apreciat nu doar deschiderea oamenilor, ci şi faptul că echipa ANR a putut sta de vorbă cu alegătorii în mod deschis.

alianta-noastra-vrancea-“Putem să ne uităm sincer în ochii fiecăruia dintre vrânceni. Nu le-am greșit cu nimic, i-am tratat cu respect și nu avem de ce pleca privirea în pământ. Am fost cinstiți față de ei, vom fi cinstiți în continuare, am spus: mi-am slujit patria, armata și poporul, acum îmi slujesc cauza și poporul”, a spus Stelian Ferariu.

Liderul Partidului Alianţa Noastră România, Marian Munteanu, s-a declarat mulţumit de ceea ce a găsit în Vrancea şi de tot ce au reuşit să facă într-un timp foarte scurt toţi cei din echipa ANR.

“Candidații ANR din Vrancea au făcut eforturi considerabile în această perioadă, la fel cum s-a întâmplat în toată țara. E o formațiune politică nouă, înființată în urmă cu numai 3 luni. Nu ar fi avut cum să acopere tot teritoriul. Dar, așa cum a fost în VN, ca peste tot în țară, există oameni din societatea civilă, care au desfășurat activități de susținere a valorilor românești, patriotice, spirituale, care țin de demnitatea noastră, care s-au regăsit în mod spontan și firesc în Alianța Noastră România. Am reușit să mobilizăm într-un timp foarte scurt oameni care în proporție de peste 95% nu au făcut politică până acum. Noi încercăm să-i reprezentăm pe cei care nu se regăsesc în partidele care s-au perindat până acum la conducerea țării, fără să facă nimic”, a declarat Marian Munteanu.

Liderul ANR a vorbit şi despre principalele obiective pe care le promovează formaţiunea căreia acesta i-a pus bazele.

alianta-noastra-vrancea-“Noi credem că prioritar pentru România e să stopăm destrămarea proprietăților românești, să apărăm valorile culturale spirituale identitare care asigură unitatea noastră ca popor, să oferim soluții privind refacerea unor structuri economice, să venim cu o contribuție pozitivă. Noi ne dorim să ajungem în Parlament, pentru ca un set de valori să ajungă acolo unde, cu toată părerea de rău, nu au fost până acum. Împreună cu colegii din ANR vom reuși să devenim o voce care să contribuie la stabilirea unui echilibru politic. Există multă dezamăgire și resemnare și noi ne luptăm să le atragem atenția oamenilor că nu e bine să te lași doborât de resemnare și neputință. Ţara noastră poate porni pe un drum mai bun, dar condiția e să ne implicămn cât mai mulți, și cât mai mulți cetățeni să participe la vot”, a mai spus liderul ANR, Marian Munteanu.

Material comandat de Alianța Noastră România. CUI AEP: 11160024. Realizat de SC Media Factory Concept SRL

alianta-noastra-vrancea- alianta-noastra-vrancea- alianta-noastra-vrancea-

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.