Marian Oprișan se judecă cu polițiștii din Buzău care l-au lăsat fără permis de conducere

0
536
Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, a contestat sancțiunea pe care a primit-o pe 29 noiembrie de la Poliția Rutieră Buzău.

Atunci, radarul l-a surprins pe Oprișan în timp ce circula pe DN2 E85 cu 191 km/oră. Polițiștii l-au tras pe dreapta și l-au amendat, suspendându-i, totodată, permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Oprișan a declarat încă de atunci că va contesta procesul de verbal de constatare a contravenției, ceea ce s-a și întâmplat.

Plângerea formulată de Marian Oprișan împotriva IPJ Buzău a fost înregistrată la Judecătoria Focșani pe data de 5 decembrie, iar instanța urmează să-i dea un termen de judecată. Potrivit IPJ Buzău, Oprișan a înregistrat recordul de viteză pe șoselele din județul vecin în perioada minivacanței de 1 Decembrie.

“Cea mai mare viteză – 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN2 E85, în afara localităţii Oreavu”, a transmis IPJ Buzău printr-un comunicat de presă, după minivacanța de 1 Decembrie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.