Marius Avram, căutat de Poliția Vrancea, S-A PREDAT. El este implicat în afacerile cu droguri în care a fost arestat stomatologul Alexandru Theodor Cristian

0
504

canabis - Marius Avram, căutat de Poliția Vrancea, S-A PREDAT. El este implicat în afacerile cu droguri în care a fost arestat stomatologul Alexandru Theodor Cristian

Ultima verigă din rețeaua de traficanți de droguri cu ramificații în Buzău și în Vrancea, a ajuns în sfârșit după gratii. Este vorba despre Marius Avram, individul care după flagrantul realizat în Buzău de polițiștii și procurorii din Vrancea a reușit să fugă de oamenii legii. Dându-și probabil seama că la un moment dat tot va ajunge pe mâna justiției iar atunci pedeapsa îi va fi mai aspră, tânărul Avram s-a predat. El a mers de bună voie la Poliție, însoțit de un avocat, fiind imediat reținut.

Din aceeași rețea mai fac parte un buzoian, un vrâncean,dar și medicul stomatolog Alexandru Theodor Cristian.

Săptămâna trecută, Marius Avram a mers la Buzău, însoțit de medicul stomatolog Alexandru Theodor Cristian  pentru a cumpăra aproximativ un kilogram de canabis de la un buzoian. Cum anchetatorii aveau informații despre afacerile ilegale, au organizat un flagrant în urma căruia trei dintre membrii grupării au fost reținuți, și apoi arestați, Marius Avram reușind însă să fugă.

“La data de 27 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea au surprins, în flagrant delict, în municipiul Buzău, doi bărbați care ar fi cumpărat de la un al treilea 100 de gr. de canabis.

Din cercetări a reieșit că cei doi bărbați, de 30, respectiv 33 de ani, din municipiul Focșani, i-ar fi oferit vânzătorului, de 40 de ani, din județul Buzău, un autoturism în valoare de aproximativ 5.000 de euro în schimbul unui kilogram de canabis, însă cei implicați nu s-ar fi înțeles asupra condițiilor tranzacției.

Pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor vizate, s-au efectuat 17 percheziţii domiciliare în judeţele Vrancea, Buzău şi în municipiul Bucureşti. În urma acțiunii, pe raza comunei Vernești, judeţul Buzău, a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, în hale dezafectate, prevăzute cu instalaţiile necesare pentru creşterea plantelor.

De asemenea, în urma percheziţiilor, au fost ridicați 3.100 de lei, cântare electronice și 15 kg. de canabis, cu o valoare de piață de aproximativ 75.000 de euro. În vederea continuării cercetărilor, au fost indisponibilizate 3 autoturisme și a fost aplicat sechestru asigurător asupra imobilului în care a fost descoperită cultura de canabis.

30 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, pentru audieri. Cei trei bărbați au fost reținuți, pentru 24 ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc și deţinere de droguri de risc în vederea consumului.

La data de 29 noiembrie a.c., față de cei în cauză, magistrații Tribunalului Vrancea au dispus măsura arestării preventive.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române și de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea și Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi”, au informat ulterior polițiștii despre acest caz.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.