Măsuri de protecție sporite în piețele publice din Focșani | Târgul de mașini va rămâne închis pe toată perioada stării de urgență

0
2207

Primăria municipiului Focșani va limita accesul persoanelor în Piața Centrală. Măsurile au fost aprobate în  ședința CLSU care a avut loc vineri. Astfel, începând de luni, 30 martie 2020, Piața Centrală va fi împărțită în trei zone: boze de carne, piața interioară și tarabe exterioare. Tarabele exterioare amplasate pe trotuarul străzilor Piața Moldovei și Mare a Unirii vor fi desființate. În zona boxelor de carne se va limita accesul, cu ajutorul gardurilor tip  jandarmerie, lăsând doar două intrări/ieșiri. În interiorul pieței vor vor avea acces maxim 30 de persoane. Tarabele exterioare aflate pe starda Greva de la Grivița vor fi împrejmuite, lasând libere doar două căi de acces: una dinspre Piața Moldovei și una dintre strada Mare a Unirii. În Piața din cartierul Sud, accesul va fi limitat unui număr de maxim 30 de persoane. Programul de funcționare al piețelor va fi de luni până vineri, de la ora 07:00 până la ora 17:00, iar sâmbăta și duminica, de la ora 07:00, până la ora 14:00. Zilnic, după închiderea piețelor, suprafețele comune (pavimente și tarabe) vor fi dezinfectate cu substanțe avizate de Ministerul Sănătății. O altă decizie importantă este legată de dezinfecția orașului: Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, în colaborare cu SC CUP Salubritate SA Focșani vor spăla și dezinfecta suprafețele carosabile și pietonale… Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani va asigura dezinfecția scărilor de bloc din municipiul Focșani… prioritate vor avea scările de bloc unde locuiesc cetățeni pentru care s-a confirmat infectarea cu COVID-19”.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.