Măsuri speciale de ordine publică de Ziua Națională

0
87

Aproximativ 258 jandarmi din cadrul IJJ Vrancea şi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, 55 poliţişti, 6 pompieri şi 9 poliţişti locali vor acţiona în sistem integrat pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la manifestările dedicate Zilei Nationale a României, în municipiul Focşani. Forţele de ordine vor asigura ordinea publică în Piaţa Unirii, unde în fiecare an se adună un public numeros, la manifestările cultural-artistice organizate. La eveniment sunt aşteptate personalităţi din partea Parlamentului României, Guvernului României, dar şi din Administraţia publică centrală şi locală.

“Facem apel la cetăţenii judeţului Vrancea să înţeleagă însemnătatea acestui eveniment şi să aibă un comportament civilizat pentru a preîntâmpina orice tulburare a ordinii şi siguranţei publice. Fiecare persoană este liberă să se manifeste cum consideră de cuviință, atât timp cât modul de manifestare respectă cadrul legal. Ne exprimăm convingerea că cetățenii nu vor răspunde instigărilor la acte de violență”, au transmis jandarmii vrânceni.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.