”Mausolee pe bicicletă”, nominalizat în cadrul ”Romanian CSR Awards”

0
86

Evenimentul ”Mausolee pe bicicletă” a fost nominalizat în cadrul ”Romanian CSR Awards”, urmând ca premierea să aibă loc în data de 28 martie 2018, în cadrul galei de premiere de la București.

“”Mausolee pe bicicletă” este un proiect velo-turistic care își propune să promoveze în rândul comunității de cicliști din România monumentele ridicate în Vrancea în onoarea soldaților căzuți în Primul Război Mondial, dar și tradițiile locale. Evenimentul este organizat în cadrul ”Zilelor Europene ale Patrimoniului”. An de an, pe lângă misiunea principală, aceea de a promova mausoleele din Vrancea și Drumul de Glorie al Armatei Române în Primul Război Mondial, ”Mausolee pe bicicletă” identifică și promovează o temă, alături de partenerii săi. La cea de-a II-a ediție, tema a fost implicarea participanților în campania ”Brâncuși e al meu” în vederea răscumpărării operei ”Cumințenia Pământului” – partener Pandora Prod, în timp ce la ediția din anul 2017 tema a fost ”Un eveniment 100% prieten cu natura” – partener Pandora Prod. În anul 2017, ”Mausolee pe bicicletă”, aflat la cea de-a III-a ediție, a beneficiat de sprijinul logistic al mai multor companii locale. Sponsorul principal a fost Pandora Prod care a oferit participanților 7 echipamente de ciclism personalizate și a oferit o bicicletă cadou celui mai în vârstă dintre participanţii la ”Mausolee pe bicicletă”. “, se arată într-un comunicat al Direcției pentru Cultură Vrancea.

Cea de-a IV-a ediție evenimentului velo-turistic ”Mausolee pe bicicletă” este programată să aibă loc în acest an pe 15 septembrie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.