Maxim 100 de premii la Loteria Bonurilor Fiscale. Vezi cum vor fi aleși câștigătorii!

0
166
loteria-bonurilor-extragere
foto: evz.ro

Maxim 100 de câștigători va avea de acum Loteria Bonurilor Fiscale. La o extragere nu vor putea fi mai multe persoane câștigătoare, au decis guvernanții, pentru ca premiile să fie atractive, nu ca după prima extragere, când au fost mii de bonuri declarate câștigătoare iar premiile au ajuns să fie de doar câteva zeci de lei.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pe care s-au revendicat premiile se va constata depăşirea numărului maxim de premii care se acordă, se va proceda la extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câştigătoare din totalitatea bonurilor fiscale din listă.

În situaţiile în care ulterior efectuării unei extrageri se constată erori de natură tehnică în desfăşurare acesteia care nu vizează caracterul aleator al acesteia, se va considera că extragerea a fost efectuată corect, iar premiile se vor acorda câştigătorilor în urma extragerii şi după desfăşurarea procedurilor.

Ordonanţa urmează să intre în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor.

Pentru prima loteria a bonurilor fiscale, organizată a doua zi de Paşte, au fost deocamdată depuse peste 15.000 de cereri de revendicare a premiilor, bugetul total aferent acestei extrageri, de un milion lei, urmând să fie împărţit, conform procedurii actuale, la numărul total de câştigători. În aceste condiţii, valoarea premiului pentru fiecare bon câştigător se ridică, la acest moment, la 66 lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.