Meci important pentru fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 | Echipa focșăneană joacă miercuri primul meci al semifinalei pentru promovarea în liga secundă

0
224
Meci extrem de important pentru fotbaliștii clubului CSM Focșani 2007. Echipa focșăneană va juca pe teren propriu, primul meci al semifinalei barajului de promovare pentru Liga a II-a. Partida programată la ora miercuri, la ora 18:00 se va disputa pe Stadionul Milcovul din Focșani, acolo unde CSM Focșani 2007 va întâlni echipa Dante Botoșani. Returul primei acestei partide se va disputa sâmbătă la Botoșani. În cea de-a doua semifinală pentru promovarea în liga secundă la forbal se vor înfrunta ACS Suporter Club Oțelul Galați (câștigătoarea Seriei a II-a) și Foresta Suceava (locul 2 în Seria I). Conform calendarului competițional, echipele învingătoare din cele două semifinale vor juca finala, în sistem tur-retur, în data de 4 și 8 iunie 2022, meciurile contând pentru promovarea în Liga a II-a la fotbal.
Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.