Medicul contestatar Gheorghe Munteanu a pierdut, în instanță lupta cu Spitalul Județean Focșani

0
953
gheorghe munteanu - Medicul contestatar Gheorghe Munteanu a pierdut, în instanță lupta cu Spitalul Județean Focșani
foto: ziaruldevrancea.ro

Luptă pierdută în instanță de doctorul Gheorghe Munteanu. Judecătorii de la Curtea de Apel Galați au respins cererea medicului de anulare a concursului pentru șefia secției de pediatrie a Spitalului Județean Focșani. Asta după ce magistrații de la Tribunalul Vrancea au respins și ei ca fiind neîntemeiată cererea medicului Munteanu, acesta făcând apel la instanța superioară.

„Decizia civilă nr. 486/A/18.06.2015 respinge ca nefondat apelul declarat de contestatorul Munteanu Gheorghe împotriva sentinţei civile nr. 66/17.02.2015 a Tribunalului Vrancea. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 18.06.2015”, este sentinţa dată de magistraţii de la Galaţi. În aceste condiții, medicul Gheorghe Munteanu a pierdut definitiv procesul cu unitatea medicală .

Medicul Gheorghe Munteanu a mers în instanță în ianuarie 2015 după ce  în toamna anului 2014  a picat proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiei de medic şef de secţie. El a obţinut doar 20 de puncte din cele 100 posibile în timp ce punctajul minim pentru a fi fost declarat admis era de 70 de puncte.  Deși respins, dr. Munteanu nu a depus contestație la spital n termen de 24 de ore, așa cum este procedura, preferând să se adreseze instanței la câteva luni de la concurs. Între timp, la Spitalul Județean Focșani  a fost organizat un nou concurs, iar postul a fost ocupat de șef al secției de Pediatrie a fost ocupat de dr. Vasile Anuţoiu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.