Medicul stomatolog Codruța Neagu face slalom între cursurile de management și cursurile de medicină generală, dar asigură că are timp să conducă Spitalul Județean

0
765

Managerul interimar al Spitalului Județean spune că opinia publică a fost dezinformată în ceea ce privește gradul de rudenie existent cu prefectul Gheorghiță Berbece. Sigur nu e verișoară, dar mai mult nu a vrut să dezvăluie. „Vreau să vă spun că prefectura s-a implicat în rezolvarea mai multor probleme și intervențiile în vederea obținerii cadrelor medicale și a sporurilor cuvenite. … Nu sunt verișoară, ar trebui să fiți mult mai bine informați pe această temă. Nu este un grad de rudenie așa cum s-a scris. Eu personal… nu”, a spus Codruța Neagu, precizând că nu vrea să răspundă concret la această întrebare.

Discuția a fost în contextul în care medicul stomatolog Codruța Neagu a chemat astăzi jurnaliștii acreditați la Spitalul Județean pentru a prezenta câteva aspecte legate de situația unității spitalicești, ocazie cu care am fost curioși să aflăm exact cum s-a produs numirea sa în funcție și ce anume a recomandat-o. Mare lucru nu a lămurit doamna Neagu, deseori deturnând discuția.

Sunt propusă și sunt venită prin ordin de ministru al Sănătății, sunt în curs de pregătire în managementul calității”, a spus aceasta, atunci când a fost întrebată ce anume a recomandat-o. Ce este cert e legat de studii și, mai ales, că are un program extrem de încărcat: în afară de cursul de management, medicul Codruța Neagu face și ultimul an de medicină generală… în sistem online!

Având în vedere situația în care ne aflăm la nivel… în situația de pandemie, cursurile se fac online. Nu pot să spun că a fost un privilegiu, având în vedere că sunt la a doua facultate, sunt echivalări de examene. Este un lucru care mă ajută foarte mult, pentru că în momentul în care am terminat medicina dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș am fost printre ultimele promoții care am făcut undeva la 80% din materiile de medicină generală”, a ținut să precizeze managerul interimar al Spitalului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.