MEGA-SCANDAL la Ruginești. Localnici și polițiști, amenințați cu toporul de 2 ciobani

0
499

bataie cu topoare - MEGA-SCANDAL la Ruginești. Localnici și polițiști, amenințați cu toporul de 2 ciobani

Scandal de proporții la Ruginești provocat de doi frați, ciobani, beți mangă. Incidentul s-a produs miercuri la orele prânzului când cei doi indivizi, de 22 și respectiv 25 de ani, erau deja în stare avansată de ebrietate. Cu mințile luate de alcool, cei doi ciobani nu s-au sfiit să calce cu oile pe care le aveau în grijă grădinile oamenilor. Când localnicii s-au luat de ei, indivizii au ripostat cu scandal, ameninându-și consătenii cu topoarele. Puși în fața unei asemenea situații, oamenii au chemat Poliția însă nici polițiștilor nu le-a fost ușor să-i potolească pe cei doi scandalagii.

“La data de 22 aprilie a.c., orele 13.30, poliţiştii din Rugineşti au fost sesizaţi de către A. Nicuşor şi R. Dorinel, ambii din satul Angheleşti, despre faptul că M. Georgel, de 22 ani si M. Costel, de 25 ani, ciobani la o stână din comună, sunt în stare avansată de ebrietate, pasc oile prin grădinile oamenilor din satul Angheleşti  şi îi ameninţă cu topoarele pe aceştia”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Vrancea.

La vederea poliţiştilor, cei doi ciobani au continuat să fie recalcitranţi atât față de oamenii în uniformă cât și față de localnici, care se uitau la ei ca la urs. Mai mult, unul dintre cei doi frați s-a îndreptat cu toporul spre unul dintre poliţişti, în timp ce fratele său îl îndemna să-l lovească.

În cele din urmă, cei doi lucrători de poliţie, sprijiniţi de alţi cetăţeni din comună, au reuşit imobilizarea chefliilor puși pe scandal.

Tinerii au fost duşi la Secţia de Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean, însă numai unul dintre ei, mai nervos din fire, a rămas internat. Pe numele celuilalt tânăr în cauză poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.