Mergeți la piscină? Veți da „cu subsemnatul”, iar lista clienților va fi păstrată 30 de zile

0
682

Pandemia de coronavirus cere măsuri extreme, pentru depistarea din timp a contacților persoanelor confirmate Covid-19, mai ales în zonele aglomerate din județ. Așa că la nivelul Instituției Prefectului Județului Vrancea s-a discutat situația de la piscine și s-a luat decizia ca, de acum înainte, toți cei care vor merge să se bălăcească sau să se bronzeze în astfel de locații să fie trecuți pe o listă, listă care se va păstra la loc ferit timp de 30 de zile, pentru orice eventualitate. Prefectura ne spune că aceasta a fost inițiativa prefectului Gheorghiță Berbece, care i-a chemat la o întâlnire pe reprezentanții piscinelor Aqualand Focșani, Escape Pool Focșani, Stone Park Vânători, Green Garden Odobești, Cazino Golești și Bazinul de înot didactic Focșani, toți cei de mai sus fiind sfătuiți de un specialist în respectarea măsurilor de protecție: directorul adjunct al Direcției de Sănătate Publică Vrancea, Janina Lazăr.

Scopul întâlnirii a fost identificarea unor soluții în scopul respectării măsurilor de prevenire a infecțiilor cu Covid-19, adoptate în cazul serviciilor de agrement (piscine/ bazin înot) din județul Vrancea. Soluția întocmirii, de către furnizorii de servicii de agrement, a unui tabel nominal cu datele de contact ale tuturor clienților și păstrarea acestuia timp de 30 de zile, a fost agreată de participanții la întâlnire, rămânând ca Direcția de Sănătate Publică Vrancea să transmită, către societățile respective, o solicitare scrisă în acest sens. Prefectul Berbece le-a reamintit reprezentanților că există o deschidere totală în lupta împotriva Covid-19, rugându-i să solicite sprijin pentru orice problemă apărută sau neclaritate ivită”, se arată într-o postare pe pagina prefecturii.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.