Mesajul deputatului Ion Ștefan către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

0
126

“În fiecare an, pe 3 mai, jurnaliștii celebrează Ziua Mondială a Libertății Presei. Cu această ocazie, doresc să transmit un mesaj de susținere pentru jurnaliștii vrânceni, care demonstrează în fiecare zi că deservesc interesul public și informarea corectă a cetățenilor.

Societatea are nevoie de mass -media libere, care au ca unic scop reflectarea adevărului, chiar dacă uneori ”penița” jurnaliștilor deranjează politicieni sau potentați ai zilei. Vă consider parteneri obiectivi, în ciuda criticilor pe care uneori le administrați. În mine veți găsi mereu un partener deschis dialogului.

Democrația nu poate exista fără presă, o presă onestă, curajoasă și motivată să arate adevărul. Cele mai bune gânduri jurnaliștilor vrânceni! La mulți ani!”, transmite deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.