Mesajul IȘJ Vrancea la debutul noului an școlar: “Vă dorim un an școlar minunat, cu rezultate deosebite!”

0
100
Dragi elevi,
Dragi profesori,
Stimați părinți,
Suntem bucuroși că începem un nou an școlar, înconjurați de murmurul vocilor elevilor noștri. Am trecut printr-o perioadă dificilă, cu provocări, cu digitalizare, la care am încercat să ne adaptăm cu toții. Modul în care am comunicat cu elevii a fost total diferit, dar, cu toate acestea, educația a rămas o prioritate. Informațiile sunt, astăzi, destul de accesibile, dar avem nevoie, cu toții, de socializare, de încredere unii în alții, de șansa de a împărtăși dorința de cunoaștere.
Dragi copii, suntem convinși că nu ați uitat să râdeți, că veți reda viață, veselie și lumină școlii.
Stimați colegi, misiunea pe care o avem este aceea de a descoperi și a pune în valoare calitățile fiecărui copil. Sădiți-le încrederea că pot reuși!
La începutul acestui an școlar, toate unitățile de învățământ din județul Vrancea sunt pregătite pentru desfășurarea activităților în condiții optime și de siguranță. Le mulțumim pe această cale reprezentanților administrațiilor județene și locale pentru implicare și colaborare.
Inspectoratul Școlar Județean Vrancea vă asigură că va fi un partener real, dispus în orice moment să vă susțină, astfel încât, la sfârșitul anului școlar, să ne bucurăm împreună de reușitele copiilor noștri.
Vă dorim tuturor multă sănătate, putere de muncă, un an școlar minunat, cu rezultate deosebite! (Echipa Inspectoratului Școlar Județean Vrancea)
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.