Meteorologii anunță ninsori la sfârșitul acestei săptămâni | Prognoza meteo pentru intervalul 14 – 27 noiembrie 2022

0
1436

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 14 – 27 noiembrie 2022. Potrivit specialiștilor, de la mijlocul săptămânii viitoare, vremea se va răci în majoritatea zonelor. La munte, la altitudini de peste 1.800 de metri, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. „De la mijlocul săptămânii viitoare vremea se va răci în mare parte din țară. Astfel, valorile termice se vor apropia de regimul termic normal al perioadei, dar posibil să avem și temperaturi mai scăzute în nord, nord-est, centru și în regiunile montane. La altitudini de peste 1800 de metri, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla cu intensificări în zona montană înaltă, în Moldova, Muntenia şi Dobrogea. Nopțile vor fi din ce în ce mai friguroase, iar spre finalul săptămânii temperaturile minime vor fi preponderent negative în majoritatea zonelor țării”, se arată în prognoza ANM. O răcire semnificativă va fi simțită și în județul Vrancea începând cu data de 16 noiembrie, atunci când mediile maximelor vor ajunge la 1 grad. După data de 17 noiembrie, media minimelor va fi în scădere până la mijlocul intervalului spre -4…-3 grade, apoi va crește ușor până la 1…2 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 17-22 noiembrie și după 26
noiembrie. Site-urile de profil anunță ploi în județul Vrancea la mijlocul acestei săptămâni (miercuri și joi). Începând de vineri noaptea (18 noiembrie) își vor face apariția primii fulgi de zăpadă. Vineri (19 noiembrie) va ninge, cantitatea de precipitații pentru județul Vrancea fiind prognozată la 26 L/m².

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.