Microbuz care efectua curse pe ruta Bucuresti-Focsani, implicat intr-un groaznic accident. Bilantul: 7 RANITI

0
695

accident

Panică și groază, sâmbătă dimineață, pe DN 2 E 85, în localitatea buzoiană Mărăcineni, în dreptul unei reprezentanțe auto. Un microbuz cu 14 oameni care plecase din Capitală și se îndrepta spre  Focșani s-a izbit cu un autoturism, în urma accidentului 7 persoane fiind rănite și duse la spitalul din Buzău.

Potrivit autorităților buzoiene, accidentul s-a produs pe DN 2 (E 85), la Mărăcineni, fiind implicate un microbuz cu 16+1 locuri, care făcea curse regulate Bucureşti-Focşani şi care acum circula spre Vrancea, și un autoturism, care rula în aceeași direcție. Se pare că şoferul autoturismului ar fi făcut o manevră la stânga, încercând să intre într-o reprezentanță auto, manevră pe care a efectuat-o fără să se asigure, moment în care a fost izbit de microbuz, al cărui şofer nu a putut evita impactul.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare al ISU Buzău pentru a-l salva.

Alte şase persoane din microbuz au fost rănite în urma accidentului. Toate cele 7 victime au fost duse cu salvarea la Spitalul Județean Buzău. În starea cea mai gravă este șoferul autoturismului în timp ce răniții din microbuz au suferit leziuni craniene ușoare, fiind acum în afara oricărui pericol.

Microbuzul a fost avariat în urma accidentului, astfel că pasagerii care nu au fost răniţi au fost preluaţi de un alt autovehicul trimis de firma de transport, pentru a-şi continua drumul spre  destinație. (C.D.)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.