“Mihaela, dragostea mea” se repetă la Focșani

1
1510

Ion Ștefan s-a culcat primar și s-a trezit într-o situație cu adevărat ridicolă, asemenea lui Mircea Geoană, care anii trecuți a adormit președinte, făcându-i declarații de dragoste soției și mulțumindu-i pentru susținere, și s-a trezit că a țopăit degeaba pe scenă și s-a făcut de râs de nici o apă nu a mai reușit să-l curețe de rușine.

Ștefan a ieșit public duminică noapte și s-a anunțat primar al Focșaniului. Spunea imediat după alegeri că va fi primarul tuturor focșănenilor, că nu va fi al nici unui partid ci al oamenilor dar și că are un avantaj de circa 10 procente în fața principalului rival Cristi Misăilă. Emoțiile au fost mari că altfel nu ar fi fost atâta liniște la sediul partidului, unde altădată se sărbătorea victoria și se scanda pro PSD.

Odată cu numărarea voturilor din municipiu, lucrurile au început să se lămurească iar după miezul nopții, Cristi Misăila a publicat pe Facebook o înregistrare în care apare singur având sigla partidului în spate și spunând că a câștigat alegerile.

Că PSD a câștigat alegerile a spus-o apoi și liderul partidului, Marian Oprișan. Astfel că nu mai sunt dubii și nimic nu se mai poate schimba. La aceasta situație incredibilă s-a ajuns din cauza exit-poll-urilor comandate de PNL și efectuate, cu mare circ, de fundația Biroul de Cercetări Sociale (BSC).
După rușinoasa înfrângere rămâne de văzut cum vor scoate capul în lume liberalii care nu au alt păcat decât că s-au aruncat cu capul în față și au anunțat ferm că au câștigat alegerile, lucru care iată, în final s-a declarat total fals.
Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.