Militarii din Garnizoana Focşani sărbătoresc Ziua NATO

0
111

Militarii din Garnizoana Focșani sărbătoresc Ziua NATO, evenimentul urmând a fi marcat miercuri, 29 martie.

Cu această ocazie, la Cercul Militar din Focșani vor avea loc o serie de manifestări, la care sunt așteptați să participe autorități locale, elevi și militari.

„Miercuri, 29 martie, orele 12.00, militarii garnizoanei Focşani, vor sărbători Ziua NATO. Activitatea se va desfăşura la Cercul Militar Focşani şi va cuprinde: simpozionul cu tema «România şi NATO, arc peste timp», expoziţie de fotografie cu imagini din misiunile desfăşurate sub egida NATO, expoziţie a steagurilor de identificare ale structurilor militare din garnizoană şi standuri de prezentare cu armament individual de luptă şi echipament militar.

La simpozionul dedicat împlinirii a 68 de ani de la crearea Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord şi a 13 ani de la aderarea României la Alianţă, sunt invitaţi să participe reprezentanţii autorităţilor publice locale, reprezentanţii instituţiilor din cadrul sistemului naţional de apărare şi elevi din şcoli şi licee din municipiul Focşani”, se arată într-un comunicat de presă al Brigăzii.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here