Militarul din Buzău, rănit luna trecută într-un accident în Vrancea, A MURIT. Avea doar 23 de ani

0
498
ralea-valentin-georgian
Foto: facebook (șofer rănit în accident)

Militarul din Buzău, Georgian Valentin Ralea, rănit luna trecută într-un accident în județul Vrancea, a murit la Spitalul Militar Central. Trei săptămâni a stat în comă tânărul buzoian, în final cedând în fața morții.

Buzoianul  era absolvent al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. În urmă cu trei săptămâni, a fost implicat într-un accident rutier pe DNE85, la Dumbrăveni, în județul. Mașina în care se afla buzoianul a fost izbită în plin de un autoturism condus de un constănțean, care din motive necunoscute, a intrat pe contrasens.

Initial, polițiștii au anunțat jurnaliștii că șoferul buzoian este decedat, ulterior revenind asupra informațiilor. În urma manevrelor de resuscitare, inima tânărului a bătut din nou, fiind transportat de urgență la spitalul din Focșani. Ulterior, buzoianul a fost transferat la Spitalul Militar Central. Din păcate însă, medicii nu l-au putut scoate din ghearele morții pe Valentin, care avea doar 23 de ani.

La începutul lunii noiembrie,  mașina condusă de tânărul ofițer din Buzău, un VW Bora, a fost lovită în plin de un autoturism Ford Mondeo, condus de un bărbat din Constanța, care se îndrepta către casă, de la Onești. Înainte de a intra în coliziune cu autoturismul VW, mașina constănțeanului s-a ciocnit de remorca unui microbuz, în care se aflau 12 persoane. În urma impactului dintre cele două mașini mici, șoferul de 23 de ani a suferit răni foarte grave și a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii.

Șoferul mașinii care a intrat pe contrasens habar nu avea ce s-a întâmplat. Omul nu credea că a adormit la volan, spunând că nu era obosit. A auzit și el bubuitura, dar nu știe ce s-a întâmplat. „Nu știu să vă spun ce s-a întâmplat. Am auzit o bubuitură și m-am pomenit față în față cu mașina asta (VW Bora – n.r.). Nu știu ce s-o fi întâmplat. Nu sunt obosit și nu cred că am ațipit. Nu aveam nici viteză mare”, a spus Nelu Udrea, șoferul mașinii care a pătruns pe contrasens. El a adăugat că venea de la Onești și mergea către Constanța, dar și că are permis de peste 30 de ani, iar până acum nu a fost implicat niciodată în vreun eveniment rutier.

Tânărul de 23 de ani rănit grav în urma teribilului accident este din Buzău. Georgian Valentin Ralea este absolvent al Colegiului B.P. Hasdeu si apoi al Academiei Militare din Sibiu, în prezent el fiind angajat în cadrul MApN.

accident-dumbrveni3

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.