Ministerul Educației scoate la concurs postul de inspector școlar general

0
158

isj_vrancea

Ministerul Educației a scos la concurs postul de inspector școlar general, deținut în prezent de Vasilica Zaharia.

Potrivit site-ului ministerului de resort, doritorii își pot depune de înscriere în perioada 29 iunie – 12 iulie, la sediul ISJ Vrancea în timp ce examenul propriu-zis se va desfăşura în perioada 27 iulie – 7 august la sediul Ministerului Educaţiei.

Nu este prima dată când postul de general al învățământului vrâncean este scos la concurs. Funcția deținută de Vasilica Zaharia a mai fost vacantată în primăvara acestui an, când la concurs s-a înscris un singur candidat, în speță Vasilica Zaharia. Ulterior, ea s-a retras, motivele invocate, oficiale, fiind unele probleme de sănătate.

Informaţii suplimentare despre condițiile impuse doritorilor și examenul în care vor intra cei care aspiră la funcția de șef aș IȘJ Vrancea se pot obţine la nr. de telefon 021.40.56.264, de luni până vineri, între orele 10.00 – 15.00.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.