Ministrul Ion Ștefan a semnat contracte de 25 milioane lei pentru Panciu și Odobești

0
1449

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a semnat, la începutul acestei săptămâni, o serie de proiecte finanțate pe bani europeni, prin Programul Operațional Regional, care ar urma să fie implementate peste tot în țară. Ministrul Ion Ștefan a semnat contracte care urmează a fi implementate de unități administrativ-teritoriale, instituții publice și beneficiari privați cu o valoare totală de aproape 400 milioane lei.

Pentru județul Vrancea, ministrul Ștefan a aprobat două proiecte pentru orașele Panciu, acolo unde urmează a se înființa un centru de diagnostic în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc, cu o valoare a lucrărilor de 10.193.789,88 lei, și pentru Odobești, care vizează îmbunătățirea serviciilor educațional recreative și a accesului la utilități pentru populație, cu o valoare de 14.519.445,60 lei.

”Proiectele pe POR vizează investiții importante în domenii ca inovare în studiul medicinei, iluminat public ecologic, creșterea eficienței energetice, modernizarea sistemului de învățământ și a celui sanitar, protecție socială, dezvoltarea infrastructurii rutiere și investiții în sectorul IMM. De la începutul anului și până în prezent, MLPDA a plătit către beneficiarii publici și privați mai mult de un miliard de lei și am semnat peste 500 de noi contracte de finanțare prin POR, pe diferite axe. Proiectele destinate județului Vrancea sunt extrem de importante pentru comunitățile locale și sunt sigur că vor aduce dezvoltare economică, deci o viață mai bună locuitorilor. Banii europeni sunt o soluție pentru comunitățile din întreaga țară, în contextual procesului de redresare economică și limitarea efectelor pandemiei de COVID-19”, a spus Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.