Mircea Lazăr a demisionat din funcția de președinte al Secției de Fotbal a CSM Focșani 2007

0
538
Profesorul Mircea Lazăr a demisionat din funcția de președinte al Secției de Fotbal din cadrul CSM Focșani 2007. Demisia acestuia vine la un an distanță de la momentul în care Comitetul Director al clubului l-a numit pe acesta în această funcție. În iulie 2021, Comitetul Director CSM 2007 a stabilit noua conducere a secției și a echipei de fotbal seniori a clubului focșănean. Într-un comunicat oficial, profesorul Mircea Lazăr motivează demisia ca fiind una strict profesională. În aprilie, Lazăr a obținut postul de director la Școala Generală ”Anghel Saligny” din Focșani în urma unui concurs, organizat la nivel județean.Locul acestuia la CSM va fi preluat interimar de actualul director sportiv Vasile Burgă.
Datorită faptului că am reușit si am luat concursul pentru ocuparea funcției de director al Școlii Gimnaziale Anghel Saligny din Focsani, am luat decizia de a demisiona din functia de președinte al sectiei de fotbal a CSM Focsani 2007, din motive strict profesionale si de fair – play. Consider că din acest moment a trebuit să aleg, să fac totul in calitate de director de scoala. De la echipa de fotbal plec cu capul sus. Am reusit, împreună cu staff-ul tehnic, conducerea clubului, comitetul director si jucătorii echipei, sa realizam după 14 ani, sa ne calificam cu echipa Focsaniului in play-off-ul competiției de L 3 și să jucam la barajul de promovare pentru L 2! A fost maxim ce am putut realiza, am fost foarte aproape de finala barajului, unde daca ajungeam, aveam sansele noastre si azi puteam fi in L 2. Las secția de fotbal pentru cine va veni, in conditii foarte bune, o secției cu o echipa omogena, puternică și multe alte conditii create, pe care le-am realizat impreuna cu colaboratorii mei. Sper și îmi doresc, ca cei care vor continua, să realizeze mai mult decât am realizat eu. Vreau sa le multumesc tuturor suporterilor, prietenilor fotbalului vrancean, legendelor fotbalului vrancean, administrației locale si județene, sponsorilor, presei locale, tuturor celor care m-au susținut pe mine si echipa de fotbal a Focsaniului. Voi ramane mereu, un suporter fidel al echipei de fotbal a Focsaniului si voi fi primul care voi achiziționa bilete sau abonamente la meciurile echipei din campionatele viitoare, de pe stadionul Milcovul! Urez sanatate tuturor membrilor secției si la anul sa ne bucuram cu toții în L 2!Ț”, a transmis profesorul Mircea Lazăr.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.