Mirela Bîznă, noul președinte al MP Vrancea

0
856

MP Vrancea stă pe un butoi de pulbere. Șefii filialei sunt schimbați pe bandă rulantă, de la o zi la alta nu se mai știe cine conduce filiala.

După ce săptămâna trecută fusese numit Bogdan Nechita în locul lui Costică Stelescu, acum, Centrul a făcut o nouă numire. Astfel, noul șef al MP Vrancea este Mirela Bîznă, tot ea ar putea fi candidatul partidului la funcția de primar al Focșaniului.

 „În şedinţa Consiliului Executiv Naţional al Mişcării Populare din 15 martie 2016, s-a hotărât în unanimitate numirea doamnei Bâznă Mirela – Carmen în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Vrancea a Mişcării Populare”, se arată într-o informare transmisă de PM.

Cel mai probabil, Mirela Bîznă va fi şi candidatul partidului la funcţia de primar al Focşaniului, în locul lui Bogdan Nechita

Instalată în noua funcție, Bîznă a declarant că își va canalize forțele către obținerea unui scor bun de către organizație la alegerile care bat la ușă.

Cert este că numirea sa în fruntea MP a agitat apele în partid iar unii s-ar gândi să părăsească formațiunea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.