Misăilă, amenințat cu o nouă plângere penală. Războiul declarațiilor dintre primar şi consilierul Bîrsan

0
243
Sute de locuri de parcare rămân, în continuare, neatribuite în Focşani. Pentru a patra oară, un proiect prin care se propunea completarea unor anexe şi clarificarea unor parcări, având în prim-plan societatea Parking SA, a picat la vot.

Ca de fiecare dată, consilierii PNL şi consilierul Costel Bîrsan au anunţat că se abţin la vot. Bîrsan a plusat şi a transmis în timpul şedinţei că atât timp cât va fi consilier local, nu va vota nici un proiect care vizează societăţile din subordinea Consiliului Local. Totul s-a transformat într-o răfuială personală, demascată de primarul Misăilă:

“Ați spus că dumneavoastră aveți o problemă cu societățile (n.r. CUP și Parking) unde Consiliul Local, în speță dvs. sunteți acționari majoritari, că vi s-a turnat beton în canalizare, că ați furat apă (…) Vă spun deschis în fața tuturor că nu am venit aici să ne realizăm interesele personale. Nu sunt de acord să construim un loc de parcare pentru dumneavoastră, pentru firma Top Gaz unde sunteți administrator și asociat unic. Ați solicitat un loc de parcare chiar în fața sediului firmei. Eu nu consider că este normal ca în Focșani, la o distanță mai mică de 20 de metri de sensul giratoriu din Centru, pe strada Republicii să se construiască un loc de parcare. Acesta este motivul clar pentru care dumneavoastră nu votați niciodată și suferă cetățenii municipiului Focșani”, a spus Cristi Misăilă în timpul şedinţei.

Costel Bîrsan a răbufnit, la final, ameninţându-l pe primar cu plângerea penală.

„În primul rând, nu am cerut niciodată și nu am condiționat domnului primar un loc de parcare. Niciodată nu v-am cerut dumneavoastră un loc de parcare. Am depus o cerere de un an la Primărie, asta nu înseamnă că v-am condiționat. În al doilea rând, în ceea ce privește afirmația dumneavoastră că am un interes la CUP și că am furat apă, declar public că o să vă fac plângere penală”, a spus Costel Bîrsan.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.