Misăilă își încearcă iar norocul cu proiectul iluminatului public, picat de liberali

0
247

Proiectul privind aprobarea Caietului de sarcini pentru delegarea serviciului de iluminat public din municipiul Focşani, care a picat la vot prin abținerea liberalilor în ședința extraordinară de marți, ajunge din nou în dezbaterea Consiliului Local.

Proiectul, care a stârnit scandalul între primarul Cristi Misăilă și consilierii opoziției, va fi supus din nou la vot în ședința ordinară programată joi, 29 iunie. Nu se știe dacă de data aceasta proiectul va întruni numărul necesar de voturi, respectiv două treimi, în condițiile în care liberalii au anunțat că nu se vor răzgândi și se vor opune în continuare ca iluminatul public să fie externalizat.

“De ceva timp, pe repede înainte primarul PSD Cristi Misăila şi-a propus externalizarea mai multor servicii, aceasta fiind singura sa prioritate. Din păcate, pe lista de priorități a administrației PSD nu sunt incluse spațiile de joacă pentru copii, parcările, infrastructura sau amenajarea şi toaletarea spațiilor verzi din municipiul Focşani. Din nefericire oraşul Focşani arată dezastruos, iar primarul este pus pe externalizări, oare într-un viitor apropiat nu se va externaliza şi postul de primar?? Dl. Misăilă, primar ales al municipiului Focşani, vă aduc aminte ca un primar trebuie să fie un bun manager, nu un bun executant!!”, au transmis liberalii prin vocea consilierului Ionuț Filimon imediat după ședința de marți.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here