Mituri din lumea cazinourilor pe care fiecare pasionat ar trebui să le cunoască

0
71

Lumea cazinourilor are un farmec aparte, iar de-a lungul anilor, numeroși pasionați au lansat tot felul de zvonuri cu privire la cele întâmplate la masa de joc. Multe dintre ideile care circulă în sălile de jocuri nu au nici un fundament, iar perpetuarea acestora se produce tocmai pentru că, jucătorii nu se documentează cu privire la felul în care funcționează aceste jocuri. Mai jos, vei găsi explicații pentru 5 dintre cele mai comune mituri din lumea jocurilor de noroc.

Mit #1: Schimbarea mizei poate schimba felul în care plătește jocul

Acest mit vine sub două forme. Prima, spune că scăderea mizei, poate determina jocul să plătească, întrucât mizele mari mai rar recompensate de către un aparat. Cea de-a doua, spune că numai prin creșterea mizei, jucătorul poate să „șocheze” aparatul, în sensul de a forța obținerea unui câștig substanțial. Aceste idei iau naștere ca urmare a sesiunilor plictisitoare, în care un anumit joc nu plătește aproape deloc sau oferă doar câștiguri infime. Jucătorii, tind să facă anumite schimbări pentru a întrerupe această monotonie și uneori, modifică chiar și numărul de linii de pariere, nu numai miza. Totuși, orice schimbări ar face jucătorul, acesta nu poate avea o contribuție la rezultatele jocului, care depind pur și simplu de noroc.

Mit #2: Angajații cazinourilor îți pot spune unde poți câștiga

Creierul uman are tendința de a căuta tipare oriunde și dacă nu le găsește, începe să le inventeze. Din acest motiv, unii jucători au impresia că pot depista tiparele ruletei sau ale păcănelelor. Petrecând mai mult timp la joc, aceștia pot avea impresia că au deslușit o parte din felul în care sunt acordate câștigurile și se gândesc că angajații, care petrec mult timp acolo, cunosc mai bine acest aspect. În realitate, aceste idei sunt complet nefundate, deoarece jocurile sunt programate să acorde câștiguri în mod complet aleatoriu, iar procentul de câștig (RTP) stabilit nu este atins decât odată la câteva milioane de rotiri, iar nimeni nu știe când se va întâmpla acest lucru. Prin urmare, nimeni, nici măcar persoanele care au creat jocurile, nu pot știi când va plăti un anumit aparat.

Mit #3: Nu e bine să joci după acordarea unui jackpot

După acordarea unui jackpot, chiar și dacă este vorba despre marele premiu, sistemul are deja un fond de rezervă pentru următoarele poturi, așa că jucătorii pot pune mâna pe marele premiu chiar și de două ori într-o singură zi. Acordarea jackpoturilor este la fel de aleatorie și imprevizibilă ca și rezultatele imediate ale jocurilor dintr-un cazinou, motiv pentru care, momentul în care joci nu contează din punctul de vedere al potențialelor rezultate. În schimb, ceea ce pot face pasionații, este să revendice un bonus la casino online SlotV și să profite de jackpoturile mai mari care se găsesc în mediul online.

Mit #4: Șansele de reușită sunt mai mari într-un cazinou plin

Unii jucători au impresia că șansele lor de reușită sunt mai mari într-un cazinou plin. Explicație vine de pe urma faptului că, este normal ca jucătorul să vadă mai multe persoane câștigând într-un cazinou aglomerat, din moment ce numărul practicanților este mai mare, dar asta nu înseamnă că vreunul dintre aceștia are șanse mai bune decât într-o zi în care cazinoul este aproape gol.

Mit #5: Norocul trebuie să schimbe la un moment dat…

După ce bila ruletei aterizează de 5 ori pe o culoare, participanții se gândesc să parieze pe negru. Această gândire se bazează pe faptul că, norocul se va întoarce la un moment dat. Ei bine, uneori se poate întâmpla ca o culoare la ruletă se repete de peste 20 de ori, iar sumele necesare pentru a acoperi astfel de situații depășesc bugetul jucătorilor și uneori chiar și limitele jocului. Același lucru se întâmplă și la păcănele, acolo unde jucătorul crede că dacă va continua să joace, va reuși să întoarcă soarta aparatului. Lucrurile nu stau deloc așa. Important este ca jucătorul să-și stabilească o limită de timp și un buget fix pentru sesiune de joc, fără să aibă nici un fel de așteptări. Jocurile de noroc sunt făcute pentru distracție!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.