Mobilizare impresionantă pentru salvarea profesoarei de franceză, rănită în timp ce mergea la şcoală, la Tâmboieşti

0
159

Mobilizare fără precedent pentru profesoara de franceză, Gabriela Pană, rănită grav la Coteşti, în timp ce se îndrepta spre şcoală. După ce colegii de breaslă ai cadrului didactic au făcut în toate mediile apeluri peste apeluri pentru ca lumea să vină să doneze sânge pentru tânăra care se află acum în impas, mulţi au fost impresionaţi şi au mers la Centrul de Transfuzii. În fiecare zi după accidentul în care Gabriela Pană a fost grav rănită, focşăneni de toate vârstele şi din toate categoriile profesionale au mers să doneze lichidul vital de care depinde viaţa tinerei de doar 24 de ani, care luptă acum de pe patul de spital.

Zeci de oameni din localitatea Tâmboieşti, acolo unde predă tânăra, au venit cu microbuzul la Focşani şi au donat sânge.  Printre ei: cadre didactice, părinţi ai copiilor unde tânăra predă dar şi oameni simpli care au auzit drama prin care trece tânăra profesoară.

De asemenea, numeroşi motociclişti, prieteni ai iubitului fetei, au mers să doneze sânge.

Gabriela Pană se află în continuare în comă indusă, în Spitalul Floreasca din Bucureşti. Ea a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale, şi acesta este doar începutul întrucât va mai avea nevoie şi de alte operaţii.

Gabriela Pană are nevoie de sânge din grupa AB pozitiv.

De asemenea, cei care vor să o ajute cu bani o pot face în cele două conturi deschise de mama acesteia:

RO33BRDE400SV33278094000 în lei

RO29BRDE400SV33278174000 în euro, titular Eugenia Pană.

Donații se pot face și la şcoala din Tâmboieşti unde Gabriela Pană își desfășoară activitatea, banii urmând a ajunge la familia fetei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.