Mobilizare pentru repatrierea unui adjudean care a murit într-un accident în Anglia

0
1171
Nicu Manea, un tânăr de 23 de ani din Adjud, și-a găsit sfârșitul zilele trecute într-un cumplit accident rutier, care a avut loc în Anglia.

Adjudeanul se afla împreună cu un prieten din Neamț, care la rândul lui a decedat în accidentul ce a avut loc pe raza orașului Wellington. Vestea morții lui Nicu a căzut ca un trăsnet la Adjud, iar acum prietenii săi din țară s-au mobilizat pentru a-i ajuta familia să aducă acasă trupul neînsuflețit al tânărului.

Familia nu are posibilități materiale, iar cheltuielile de repatriere sunt prea mari. De aceea, a fost deschis un cont de donații, pe numele mamei lui Nicu, în speranța că aceasta își va putea aduce acasă fiul, pentru ultima oară.

  • Nr.cont 54680501134594158
  • IBAN : RO75RNCB0268106437060001
  • Swift : RNCB RO BU BCR

Contul este deschis pe numele Carmen Manea (numele mamei tânărului decedat).

În același timp, un prieten de-al său a scos la licitație pe Facebook un tricou al echipei naționale de anul trecut. Tricoul, purtat de Găman la meciul amical cu naționala Lituaniei, poartă semnăturile mai multor fotbaliști de la naționala României.

Licitația pornește de la suma de 250 și se încheie miercuri, 26 iulie, iar banii strânși vor ajunge la familia greu încercată de această tragedie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.