Modernizarea drumurilor din Jariștea, principala prioritate a celui mai tânăr primar din Vrancea: liberalul Ciprian Grama

0
20
Când a câștigat primul mandat de primar în comuna Jariștea, actualul senator și președinte al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, era cel mai tânăr primar din județ.

Tradiția s-a păstrat, iar urmașul său, Marius Ciprian Grama, este cel mai tânăr primar din Vrancea, luând locul în topul tinereții altui coleg liberal, primarul de la Vizantea-Livezi, Dragoș Ciobotaru.  Despre Ciprian Grama se poate spune că a crescut în Primăria Jariștea, preluând foarte ușor toate problemele comunei, dar și proiectele inițiate de senatorul Cătălin Toma, cum ar fi modernizarea drumurilor comunale sau construcția unei noi grădinițe.

Preocupat mereu de curățenia comunei, de finalizarea cât mai rapidă a investițiilor derulate, dar și de sesizările primite de la jărișteni, Ciprian Grama a demonstrat în doi ani de mandat că nu degeaba locuitorii comunei i-au acordat încrederea la alegerile din 2017. ”Îmi doresc să duc la capăt tot ceea ce mi-am propus, iar pe 26 mai PNL să câștige alegerile la o diferență cât mai mare, pentru a demonstra că românii știu să taxeze proasta guvernare din prezent”, a precizat Ciprian Grama.

Material comandat de PNL. Executat de Media Vemo. Cod mandatar financiar 41190007.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.