Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateModificarea Codului Fiscal atacată la Curtea Constituțională de parlamentarii Forța Dreptei și USR! Ion Ștefan: „Trebuie...

  Modificarea Codului Fiscal atacată la Curtea Constituțională de parlamentarii Forța Dreptei și USR! Ion Ștefan: „Trebuie oprită această aberație!”

  Parlamentarii Forța Dreptei și cei din USR au sesizat Curtea Constituțională în legătură cu modificările aduse Codului Fiscal de alianța PSD-PNL, modificări care în opinia parlamentarilor amintiți nu vor duce decât la îngreunarea situației economice actuale. Deputatul Ion Ștefan consideră că românii ar trebui să plătească la stat în raport cu munca depusă, nu taxe suplimentare care-i duc la sapă de lemn. De altfel, parlamentarul vrâncean vede în inițiativa legislativă a alianței PNL-PSD un mijloc de a lovi în cei care fac economia să meargă înainte, antreprenori, mici întreprinzători, PFA-uri. „Coaliția la guvernare PNL-PSD a pus gând rău românilor care muncesc și sunt buni platnici la bugetul de stat. Prin modificările aduse Codului fiscal, de creștere aberantă a fiscalității și a taxelor, guvernanții lovesc în sectoarele economice cele mai dinamice, în antreprenori, în întreprinzători, în PFA-uri, în toți românii care muncesc, în cei care au dreptul să aibă și un job part-time. Toți aceștia au dreptul să plătească la stat exact pentru cât muncesc și nu taxe suplimentare, așa cum au votat cei de la guvernare. Practic, mai multe biruri puse românilor înseamnă mai mulți bani pentru PNL-PSD și pentru sinecurile lor! Tocmai din acest motiv, pentru a opri acest atac al PNL-PSD asupra românilor care muncesc și sunt corecți, deputații Forța Dreptei, alături de colegii noștri din USR, am depus o sesizare la Curtea Constituțională, pentru a opri intrarea în vigoare a acestei aberații, a acestor modificări aduse Codului fiscal. Noi, parlamentarii Forța Dreptei, am rămas practic singurii care mai apărăm liberalismul și principiile liberale în economie, în timp ce foștii noștri colegi liberali au arătat pe față și fără jenă că s-au predat cu totul la PSD, că au devenit un simplu breloc la cheile socialiștilor și că, uitând principiile liberale, s-au redus la a fi doar o mașină de vot pentru PSD”, a arătat deputatul Ion Ștefan.

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...