Mopediștii, spaima șoselelor din Vrancea

0
356

Odată cu încălzirea vremii, pe șosele apar și mopediștii. Numai duminică, polițiștii din Vrancea au depistat 3 scuteriști, care conduceau pe drumuri publice, fără a avea permis, ba mai mult, se aflau sub influența alcoolului.

Duminică seară, polițiștii din Gugești au efectuat pe DJ 204 D în comuna Gura Caliței semnalul regulamentar de oprire a unui moped ce se deplasa din direcția Gura Caliței spre localitatea Dragosloveni.

Conducătorul mopedului nu a respectat semnalul de oprire,  continuându-și deplasarea aproximativ 400 m. Ulterior, polițiștii au stabilit faptul că mopedul a fost condus de un tânăr de 27 ani, din comuna Popești, care nu poseda  permis de conducere.

Totodată polițiștii au mai stabilit faptul că mopedul era neînmatriculat, iar conducătorul acestuia se afla  sub influența băuturilor alcoolice (0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În cauză a fost  întocmit dosar penal.

Tot duminică seară, polițiștii focșăneni au depistat pe strada Lupeni din municipiul Focșani un tânăr în vârstă de 26 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere și având o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică noapte, în jurul orei 23.45,  polițiștii din Pufești au depistat un tânăr din comuna Păunești, în timp ce conducea pe raza localității un moped neînregistrat. Polițiștii au mai stabilit faptul că mopedul avea montat un număr fals, conducătorul acestuia se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu poseda permis de conducere.

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.