Morți suspecte pe bandă rulantă în Vrancea

2
368

Polițiștii au în lucru mai multe dosare de moarte suspectă, înregistrate în ultimele zile, în județul Vrancea. Un caz a fost semnalat luni dimineață când un bărbat, din comuna Ciorăşti a sesizat faptul că vecinul său în vârstă de 71 ani, este decedat în curtea casei, spânzurat de creanga unui copac.

Cadavrul a fost depus în vederea efectuării necropsiei.

Tot luni dimineață,  un bărbat din oraşul Panciu a sesizat faptul că în incinta unei ferme din localitate, pe o alee între vii, ar fi găsit cadavrul unui bărbat, de 59 ani, din oraşul Panciu.

Câteva ore mai târziu, un bărbat din comuna Suraia a sesizat faptul că, deplasându-se la locuinţa unui vecin, de 55 ani, pe care nu îl mai văzuse de câteva zile, l-a găsit pe acesta decedat în holul locuinţei. La faţa locului, poliţiştii au găsit pe o masă mai multe bilete în care victima afirma că se va sinucide şi un recipient cu o soluţie albă cu miros toxic.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost depus în vederea efectuării necropsiei.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

2 COMENTARII

  1. DNA / Procuratura , trebuie sa verifice in Suraia – Vrancea , o banda de talhari care racoleaza batrani fara rude apropiate , carora li se confisca legal orice fel de bunuri si resurse de trai, amenintati cu moartea daca se plang la cineva, primesc ajutoare ca insotitori intretinatori chiar si dupa ce au intrat in posesia averii acestora – colaboratori : notar, postas, primarie si pazitorii ordinii publice ! mucles , ca te termin !

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.