A murit omul de afaceri Vasile Turcu 

1
352

Omul de afaceri Vasile Turcu a murit în noaptea de miercuri spre joi, la spitalul Floreasca, acolo unde fusese adus după ce a încercat să se sinucidă.

Omul de afaceri a decedat în jurul orei 02.00.

Pe 1 martie, omul de afaceri Vasile Turcu, care avea 62 de ani,  a ajuns în stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat.

Surse judiciare precizau că Vasile Turcu a fost găsit de către o persoană din familia sa, după ce a încercat să se spânzure.

Poliţia a deschis dosar penal în acest caz, iar săptămâna trecută au fost audiaţi soţia, menajera şi şoferul lui Vasile Turcu.  Vasile Turcu a lăsat şi un bilet de adio, în care ar fi scris că problemele financiare pe care le are sunt insuportabile.

Vasile Turcu a fost acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti între 2004 şi 2011. El s-a retras de la clubul dinamovist vânzându-i acţiunile lui Nicolae Badea.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Asa si-a dorit , cel mai probabil a fost strans cu usa de catre creditorii care nu fac altceva decat sa te jacmaneasca si sa iti distruga psihicul nu sa te ajute cum e normal !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here