A MURIT tânărul din Vulturu, care ar fi fost lovit în fața unui bar din localitate  

1
2182

Deznodământ tragic în cazul tânărului de 33 de ani din Vulturu care ar fi fost lovit la un bar din localitate, dar a fost tratat la spitalul din Focșani ca și cum ar fi fost băut, pentru că nimeni din martorii incidentului nu ar fi relatat întocmai ce s-a întâmplat acolo. Florin Dimofte a murit la spitalul din Galați, acolo unde a fost transferat, în comă.

Începutul sfârșitului pentru tânărul de 33 de ani a început la finele lunii trecute, într-o vineri, când bărbatul a încasat un pumn în fața barului din localitate. Cei prezenți au chemat ambulanța, însă din acel moment mărturiile sunt contradictorii. În timp ce unii martori susțin că bărbatul era inconștient în momentul în care a fost preluat de salvare, alții susțin că era conștient. Mai mult, familia acuză, după poveștile martorilor, că echipajul de pe ambulanță nu a fost informat că în urma loviturii tânărul a căzut și s-a lovit cu capul de pardoseala de beton, ci că ar fi fost în acea stare din cauza băuturii. Bărbatul a fost dus de ambulanță direct la secția Psihiatrie a Spitalului Județean, unde a fost internat.

Medicii de la Psihiatrie susțin că tânărul prezenta simptomele intoxicației etilice, fiind conștient și cooperant. A doua zi, familia a ajuns la spital și a cerut investigații suplimentare, povestindu-le medicilor psihiatri că tânărul a fost victima unei lovituri. Cum starea lui se agrava de la o oră la alta, medicul de gardă de la Psihiatrie a decis transferul către UPU, de unde să fie trimis pentru o tomografie craniană. De la UPU, bărbatul a fost transferat la Spitalul Județean Galați, unde medicii au fost de la început rezervați cu privire la șansele sale de vindecare. Familia este hotărâtă să afle adevărul și are de gând să facă mai multe plângeri, inclusiv penale.

CITEȘTE ȘI VIDEO: Un tânăr, între viață și moarte din cauza unor erori medicale?

barbat-coma-vulturu

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

 1. Vinovati în cazul lui Florin ar trebui sa plateasca.
  Vizionînd toate filmuletele,am tras concluzia ca sunt doi vinovati
  Unul din vinovati ar fi chear medici dupa AMBULANTA.
  Iar principalul suspect care la lovit pe Florin,
  Ar fi Neculai Lucian spus Blindea:
  Dumnezeu sal erte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.