Nausica Mircea a plecat la mai bine! Fostul director al Centrului Cultural Vrancea a primit post la ICR din Istanbul

1
2072

Încet, încet, fosta creatoare de modă pășește discret pe calea desăvârșirii carierei sale profesionale, nu în afaceri, așa cum ne-am putea gândi, ci la stat, acolo unde se înghesuie toată lumea. După ce a plecat de la șefia Centrului Cultural Vrancea în septembrie 2022, după un an și patru luni de la numirea în funcție (mai 2021) Nausica Mircea s-a retras discret din lumina reflectoarelor. Nu pentru multă vreme, întrucât s-a aflat că la finele lui 2022 a ocupat postul de referent la Institutul Cultural Român (ICR) din Istanbul la propunerea directă a președintelui instituției respective, Liviu Sebastian Jicman. Potrivit cotidianului Libertatea, Nausica Mircea a strâns semnăturile necesare numirii într-o singură săptămână, sărind năzdrăvan cele trei teste pe care ar fi trebuit să le treacă în mod firesc. „La ICR a făcut pregătirea cu o zi înainte de a pleca la post. Adică n-a făcut-o, a strâns doar semnăturile”, spun unii dintre angajații ICR citați de Libertatea. Așadar, fosta creatoare de modă și aspirantă la Camera Deputaților, ocupă acum un post plătit din bugetul de stat cam cu 3.800 de euro lunar, ceea ce îi oferă o siguranță materială cu mult mai confortabilă decât în mediul privat, acolo unde a activat o vreme.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Dacă o creatoare de modă și moștenitoare a unui imperiu imobiliar și industrial, deci o persoană de la care se așteptau inițiative de salvare și dezvoltare a României productive,
    alege să frece menta pe banii noștri undeva în străinătate la cald și bine, înseamnă practic că România este în faliment și nu mai avem nicio șansă ca popor. Doar un război civil între românii muncitori și tagma de paraziți bugetari ne-ar mai putea salva. Dacă vom continua să hrănim aceste hiene și chiar să ne indatorăm pentru asta suntem pierduți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.