Nepotul decanului Baroului Vrancea, acuzat de afaceri cu stupefiante, lăsat în libertate

0
212
trafic droguri laurentiu ioanovici - Nepotul decanului Baroului Vrancea, acuzat de afaceri cu stupefiante, lăsat în libertate
foto: Adevarul

Nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici, simte din nou gustul libertății după ce a petrecut câteva săptămâni bune după gratii unde a fost trimis, suspectat de afaceri ilegale cu stupefiante.

Magistrații Curții de Apel Galați i-au admis tânărului contestația formulată împotriva deciziei judecătorilor Tribunalului Vrancea care au respins cererea de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar pe cauțiune. Decizia de la Galați este definitivă.

 „Admite contestaţia formulată de inculpatul Ioanovici Laurenţiu. Desfiinţează încheierea de şedinţă din data de 17.08.2015 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vrancea în dosarul nr. 1650/91/2015 şi în rejudecare: Admite cererea formulată de inculpatul Ioanovici Laurenţiu. (…) înlocuieşte măsura arestării preventive a inculpatului Ioanovici Laurenţiu cu măsura preventivă a controlului judiciar pe cauţiune pe o durată de 60 de zile, cu începere de la data de 24.08.2015, până la data de 22.10.2015, inclusiv”, se arată în soluția instanței.

Nepotul decanului Baronului Vrancea a fost trimis în arest împreună cu alți șase tineri la începutul lunii august.

Indivizii au fost băgați la zdup în urma mai multor percheziții în Capitală și în Vrancea și a unui flagrant organizat de polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea DIICOT. La descinderi, oamenii legii au găsit telefoane mobile şi cântare electronice folosite în activitatea infracţională, aparatură specifică pentru realizarea unei culturi de cannabis, 2.500 de lei, 50 de g. de cannabis şi 5 g. de haşis.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.