Nici unul dintre candidații la șefia IȘJ Vrancea nu a fost în stare să promoveze examenul

0
354

isj_vrancea

Surpriză de proporții, marți, la concursul organizat de Ministerul Educației pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean Vrancea. Nici unul dintre cei patru candidați nu a fost capabil să treacă de probele impuse de oficialii ministeriali care, odată rezolvate, i-ar fi propulsat pe funcția de general al învățământului vrâncean.

 Candidații au fost Valentin Gicu Dogaru, profesor de filosofie la Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud şi secretar executiv al SLI Vrancea, profesorul de istorie Adrian Atarcicov de la Colegiul Naţional „Unirea”, profesoara de limba şi literatura română Livia Marcu, de la Colegiul Naţional „Cuza” şi profesoara de limba engleză Lauriana Ailincuţei, fost director al Liceului Pedagogic „Spiru Haret”.

Lauriana Ailincuţei și Adrian Atarcicov au picat la proba CV-ului. Valentin Gicu Dogaru a picat la proba scrisă în timp ce Livia Marcu, ultima rămasă în competiție, a fost respinsă la proba interviului.

În consecință, nici unul dintre candidaţi nu a promovat concursul iar IȘJ Vrancea este în continuare fără inspector general cu acte în regulă.

Este al treilea concurs de inspector şcolar general în Vrancea fără câştigător. Cel mai probabil, după situația de marți, interimatul va fi asigurat în continuare de inspectorul şcolar general adjunct Lidia Dumbravă, numit pe funcţie cu detaşare de la începutul lunii septembrie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.