Nicolae Gabriel Braicău, actualul și viitorul primar al comunei Ciorăști, model pentru candidații PNL din Vrancea

0
984

Actualul edil al comunei Ciorăști, Nicolae Gabriel Braicău este un model demn de urmat pentru toți cei care vor să îmbrățișeze funcția de primar. Aflat la a treia candidatură, primarul din Ciorăști este unul dintre cei mai dedicați primari din Vrancea. În timpul celor două mandate pe care și le-a petrecut în fruntea localității, Nicolae Gabriel Braicău a reușit, împreună cu echipa sa, să finalizeze proiecte importante pentru comunitate. Cu o populație de puțin peste 3.000 de locuitori, localizată în sudul județului Vrancea, comuna s-a dezvoltat frumos datorită proiectelor realizate atât cu fonduri de la bugetul local, dar și cu bani europeni.

“Proiectul meu este să micşorăm decalajul dintre sat şi oraş”, este crezul după care se ghidează primarul Nicolae Braicău. În cei opt ani de zile de când este primar a reușit să găsească rețeta de succes cu ajutorul căreia să treacă peste blocajele financiare cu care se confruntă majoritatea primăriilor din județ și din țară. Toate investițiile din comună au fost realizate prin intermediul societății patronată de Consiliul Local Ciorăști. Astfel, primăria se poate lăuda cu lucrări de investiții de calitate făcute cu proprii angajați, la cele mai mici costuri. Prin intermediul societății primăriei s-au reabilitat căminul cultural, cabinetul medical, s-a construit o piață agro-alimentară și un stadion, au fost asfaltate și pavate drumurile din comună și  se realizează salubritatea localității.

De aceea, toată conducerea Primăriei Ciorăști în frunte cu primarul Nicolae Gabriel Braicău ar trebui să fie un exemplu de bună practică și pentru alte unități administrative din județ. Realizările din cele două mandate, dar și încrederea acordată de cetățenii comunei pe care o păstorește fac din liberalul Nicolae Gabriel Braicău un exemplu de urmat pentru viitorii și actualii primari din Vrancea. (Material realizat SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21200012)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.