Nicuță Oprea declară război deschis președintelui Comitetului Director al CSM Focșani

1
944

Președintele Secției de fotbal din cadrul CSM Focșani, Nicuță Oprea, atacă deciziile prin care a fost înlăturat din funcție alături de antrenorul Alin Chiță dar desfacerea contractelor anumitor jucători, considerând că măsurile luate de președintele Comitetului Director al CSM, Liviu Macovei, nu sunt tocmai legale. Prin intermediul unui comunicat de presă, Nicuță Oprea consideră că demiterea sa a fost posibilă din cauza ingerințelor politice în activitatea clubului. De asemenea, președintele Secției de fotbaleste de părere că atât el cât și Alin Chiță au fost practic șantajați din moment ce finanțarea echipei de fotbal a fost condiționată de plecarea lor. „Referitor la deciziile Comitetului Director, consider că acestea au un alt scop decăt cel sportiv, și totodată, chiar și pentru cei mai puțin cunoscători ai fenomenului sportiv, pot foarte ușor constata cât de mult au intervenit ingerințele politice în activitatea sportivă a clubului astfel: Președintele Comitetului Director solicită public în repetate rânduri demisia mea și a antrenorului principal ferindu-se să facă o analiză concreta asupra activitații. Condiționează public înscrierea și finanțarea echipei de fotbal seniori de demisiile noastre, iar această condiție este „nenegociabilă”. Domnul Președinte al Comitetului Director ar trebui să ințeleagă că bugetarea unei echipe sportive se face pe criterii obiective și juste și nu condiționat că să nu spun altfel. Toate aceste lucruri probabil sunt urmare a faptului că în urma celor doua întâlniri de la stadionul Milcovul, în care mi-a expus  situația ingrata a lui (Liviu Macovei – n.r.)  și „unele motive” pentru care trebuie să îmi dau demisia, altele decât obligațiile mele contractuale,  nu s-au realizat conform dorinței dumnealui”, se arată printre altele în comunicatul de presă semnat de Nicuță Oprea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. O primărie cu o echipă de fotbal este o anomalie. CSM depinde de Consiliul Local, care este organizație politică. Prin asta ingerințele politice sunt normale și necesare. O organizație politică nu are ca scop performanța sportivă ci bunăstarea cetățenilor . Pe mine ca cetățean plătitor de taxe NU MĂ INTERESEAZĂ performanțele echipei de fotbal ci să pot face și eu sport undeva . Primăria ar trebui să vândă echipa de fotbal, aceasta este soluția logică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.