Nini Săpunaru: “Ionuț Ștefan este tehnocratul de care are nevoie Focșaniul”

1
571
După ce joia trecută afaceristul focșănean Ion Ștefan și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Focșani, președintele PNL Vrancea, Nini Săpunaru a venit cu lămuriri suplimentare privind intenția omului de afaceri.

Săpunaru a spus că intenția lui Ionuț Ștefan de a candida era cunoscută în partid de mai multă vreme și că, pentru Focșani, antreprenorul ar putea să fie tehnocratul care este asemenea luminitei de la capatul tunelului.

“Noi discutam cu domnul Ionuț Ștefan de mai multă vreme posibilitatea de a candida. Dânsul când a intrat în partid, era hotărât să candideze la votul uninominal de la Consiliul Județean, împotriva lui Marian Oprișan. Ulterior a luat decizia să candideze la funcția de primar al Focșaniului. Din punctul meu de vedere, el poate să fie un candidat valabil pentru că, Ionuț pentru Focșani, s-ar putea să fie tehnocratul de la capătul tunelului”, a declarat liderul PNL Vrancea, Nini Săpunaru.

În perioada următoare, toți cei care și-au manifestat interesul de a candida pentru Primăria Focșani vor intra într-un sondaj intern. Dintre cei care se vor lupta pentru candidatura oficială din partea Partidului Național Liberal face parte și fostul viceprimar al Focșaniului, Tudorel Trofin, copreședintele PNL Focșani, Daniel Pancu, Mihai Copaci, dar și proaspătul venit în partid Sorin Hornea.

“Printre cei care vor intra în sondajul intern al partidului, sondaj care trebuie să dea viitorul candidat la Primăria Focșani mă număr și eu”, a spus Nini Săpunaru.

“Toate aceste candidaturi trebuiesc văzute un pic diferit. E posibil ca în acest sondaj eu să stau ceva mai bine decât toți ceilalți colegi ai mei. Însă am observat că aduc doar o parte din voturile partidului, și cealaltă parte nu. Și atunci poate e bine să scoți în față un candidat dorit de cei din stradă. Oamenii vor un cadidat fără trecut politic. Din punctul meu de vedere, Ionuț Ștefan este unul dintre acești oameni și poate fi un avantaj”, a mai adăugat liberalul.

Întrebat dacă intenția de a candida a lui Ion Ștefan a agitat spiritele și a creat discuții în interiorul partidului, Nini Săpunaru a spus că: ” Poate unii din conducerea PNL Vrancea s-au simțit lezați. Dar Ionut Ștefan e un om mai colțos, spune în față ce are de spus. E mai degrabă tehnocrat decât politician. Din punctul meu de vedere, un om de afaceri care a știut să-și facă un business și să-l mențină viabil mai bine de 20 de ani, este un candidat bun pentru PNL. Pentru un asemenea om, eu pot să fac un pas în spate și să-i acord tot sprijinul.”

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Domnu’ Nini si dumneavoastra tot cu Stefan sunteti?
    Acum am aflat si sunt distrus!
    Mai ramane sa il sprijine si Paul si raman numai eu cu Dorel?
    Va rog sa va mai ganditi!
    Eu Ciprian tot cu Dorel votez!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here