Nini Săpunaru: „Regret că nu candidez, dar nu plec din PNL”

2
263

Deputatul PNL de Vrancea, Nini Săpunaru,  care nu se mai regăseşte în lista candidaţilor sprijiniţi de partid la alegerile din 11 decembrie, susţine că „pe de-o parte” regretă că nu mai candidează pentru că nu îşi poate duce la bun sfârşit mandatulul, însă rămâne în PNL şi va face campanie pentru cei aleşi de organizaţie să intre în bătălia electorală.

Într-un mesaj postat pe facebook după ce PNL Vrancea a stabilit listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare, liste pe care Nini Săpunaru nu se mai regăseseşte, parlamentarul vrâncean scrie că le mulţumeşte vrîncenilor pentru încrederea acordată în cele trei mandate, dar şi că regretă că nu mai poate candida pentru obţinerea altuia.

„Sunt membru al Partidului Național Liberal din 1990. Mi-am început cariera politică ca președinte al organizației de tineret, lipind afișe pe străzile Focșaniului. De atunci și până astăzi, am trecut prin toate campanile electorale, toate scrutinele și toate evenimentele care au influențat istoria acestui partid.(…) Începând cu anul 2000, vrâncenii m-au ales pentru a-i reprezenta în Camera Deputaților. Am făcut-o cu responsabilitate și cu mândrie. Am inițiat sau am contribuit la legi care să îmbunătățească viața celor care m-au ales și a tuturor locuitorilor României. Am fost reales în 2004, 2008 și 2012. Nu pot decât să le mulțumesc vrâncenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și pe care am simțit-o de fiecare dată când am vorbit cu cei care mi-au acordat votul. În 2013 am devenit președintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaților. Prin propunerile mele legislative, am încercat să fac viața fermierilor și producătorilor agricoli mai bună. Dovadă stau Legea supermarketurilor, Legea Viei și Vinului, Legea cooperației sau alte legi pe care le-am inițiat sau discutat în interiorul Comisiei. În 11 decembrie, se încheie un capitol important al carierei mele politice. Nu mă voi afla pe lista de candidați ai PNL Vrancea la alegerile parlamentare. Pe de o parte îmi pare rău, deoarece nu îmi voi putea duce la capăt toate proiectele pe care le-am inițiat în Parlamentul României. Pe de altă parte, sunt mulțumit de faptul că PNL Vrancea propune candidați puternici, care vor aduce plusvaloare noului legislative”, scrie pe facebook parlamentarul.

În acelaşi mesaj postat pe contul său de facebook, Nini Săpunaru,  anunţă că nu va părăsi părăsi partidul,  dar şi că va face campanie pentru candidaţii aleşi de partid să obţină mandate de parlamentari.

Am fost, sunt și voi rămâne liberal, iar liberalismul adevărat în România există doar în cadrul Partidului Național Liberal. Voi face campanie alături de colegii din PNL Vrancea și alături de candidații filialei și vom încerca, împreună, să stopăm pesedizarea județului și să ne asigurăm că punem Vrancea pe drumul dezvoltării, deoarece de prea mult timp acest județ a fost ținut în urmă. Există viață după Parlament. Îi asigur pe toți cei care mă cunosc și pe toți cei alături de care am lucrat că voi rămâne același om integru, același liberal vechi și același om care crede în forța Partidului Național Liberal. Haideți să ne apucăm de treabă, să câștigăm alegerile și să luăm guvernarea țării!”, adaugă Nini Săpunaru.

Liberalii vrânceni şi-au desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare, propunerile urmând să fie validate de Biroul Permanent Naţional al partidului. Liderul PNL Vrancea, Cătălin Toma, este primul pe lista pentru Senat, în timp ce Ion Ştefan ocupă locul întâi la Camera Deputaţilor. Nini Săpunaru, deputat PNL de Vrancea de trei mandate, nu se mai regăseşte pe liste pentru obţinerea unui nou mandat.

Loading...

2 COMENTARII

  1. Limbajul nu a fost deloc indecent , adevarul celor scrise au fost deranjante pentru cei care patroneaza si investesc in acest jurnal online , investitorii decizand ce anume apare sau nu , in functie de interesele politice de moment . Dupa modul in care au reactionat , acesti investitori si / sau patroni nu au auzit de libertatea de opinie , libertatea cuvantului sau au auzit si fac politica pro PNL Vrancea ( mai bine zis politica doar favorabila unor anumite personaje din PNL Vrancea ), refuzand sa faca doar politica cetateanului , al lucrului real , ceea ce imi arata ca Dreapta vranceana are un ziar de aceeasi natura ca si Stanga vranceana – Monitorul de Vrancea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.