Noapte de foc la Poiana Cristei. O gospodărie a fost mistuită de flăcări

0
315
Patru echipaje cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit noaptea trecută, timp de peste patru ore, pentru stingerea unui incendiu ce cuprinsese o gospodărie din comuna Poiana Cristei.

Apelul ce anunța producerea acestui eveniment a fost primit în dispeceratul integrat ISU-Ambulanță, în jurul orei 01.10.

În urma incendiului au ars acoperișul și mansarda locuinței construite din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de cca. 200 mp, camera centralei termice pe o suprafață de cca. 70 mp, centrala termică și bunuri de uz casnic.

Cauza probabilă a producerii acestui eveniment este efectul termic provocat de un coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.