Noapte de foc pentru pompierii vrânceni. Trei incendii stinse în mai puțin de două ore

0
388
Pompierii vrânceni au fost nevoiți să intervină, în noaptea de marți spre miercuri la trei incendii în trei comune din județ.

Prima intervenție a avut loc la miezul nopții, atunci când salvatorii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o locuință din comuna Garoafa. La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere incendii cu apă și spumă, o autospecială de salvare și intervenție la înălțime și o ambulanță SMURD.  În urma incendiului au ars aproximativ 150 mp de anexe incluzand un dormitor, o bucătărie, camera centralei și un adăpost de animale, dar și toate bunurile aflate în acestea. Flăcările au mistuit și 100 mp din acoperișul casei, din cauza unor scântei purtate de vânt de la coșul de fum al centralei.

Cea de-a doua intervenție a avut loc în jurul orei 01:20 la Năruja. O autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Năruja a intervenit în locație, în cooperare cu S.V.S.U. Năruja. Incendiul s-a produs la o anexă care a ars pe o suprafață de circa 10 mp, din cauza unui coș de fum defect.

La mai puțin de o oră distanță, un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Soveja, un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Panciu și S.V.S.U. Câmpuri au intervenit cu trei autospeciale în comuna Soveja, pentru stingerea unui incendiu ce cuprinsese o casă din paiantă pe o suprafață de circa 200 mp și bunurile aflate în interior. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un coș de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.