Noi contre între primarul Misăilă și consilierul Bîrsan

0
338
Primarul municipiului, Cristi Misăilă, a lansat, luni, o serie de acuzații dure la adresa consilierilor locali care s-au împotrivit în ultima vreme mai multor proiecte privind parcările.

La ședința Subcomisiei de Dialog Social, au fost prezentate noile modificări aduse la regulamentul de organizare și funcționare a serviciului public de administrare, întreținere și exploatare a parcărilor. În acest context, primarul Cristi Misăilă a amintit despre piedicile pe care le întâmpină în Consiliul Local din cauza consilierilor care votează împotriva unor proiecte.

Astfel de situații au vizat și parcările. Nu de puține ori, în Consiliul Local nu s-a votat trecerea din administrarea Direcției de Dezvoltare a unor parcări în cea a societății Parking SA. În acest context, primarul Misăilă a lansat un atac la adresa unuia dintre consilierii municipali, afirmând că acesta ar fi condiționat votul din Consiliul Local.

“Tovarășul consilier local Bîrsan Costel are și el o cerere să-și facă loc de parcare undeva și nu mi se pare normal și n-am fost de acord cu acest aspect. Vrea să-și facă un loc de parcare în fața firmei dumnealui, lîngă hotel Rix. Și eu nu am fost de acord cu acest lucru, atît timp cît există cîteva locuri de parcare acolo. Dar dumnealui în continuare insistă și a spus că nu va vota nici un proiect legat de parcări și alte proiecte până nu i se va aproba și lui chestiunea asta. Dacă dumneavoastră vi se pare normal ca un consilier local votat de cetățenii Focșaniului să uzeze în nume personal de aceste funcții pentru a-și crea avantaje…Și am vrut să fac cunoscut acest lucru, să știe toată lumea. În fine, astea sunt indignările unora care au uitat de ce au fost trimiși aici de cetățenii municipiului Focșani, au fost trimiși, cred ei, să-și rezolve problemele personale. Îmi pare rău”, a spuns Cristi Misăilă.

Contactat telefonic de reporterii JdV, Costel Bîrsan a negat cele afirmat de primarul Misăilă:

“Nu se poate așa ceva, cum să fac eu așa ceva? Eu nu condiționez așa ceva. Eu am condiționat întrucît costurile locurilor de parcare sunt foarte mari pentru populație, nu pentru mine, că eu îmi permit. E un atac. Eu nu am nici un interes personal, decât al cetățeanului, vă spun cu toată sinceritatea. Ei iau bani să nu facă nimic, să-și bată joc de banii ăștia. Parking și Primăria n-au făcut nimic pentru locurile de parcare decât să le tragă niște dungi albe”, a declarat Costel Bîrsan.

Costel Bîrsan este consilier UNPR (PMP) și face parte din grupul PSD din Consiliul Local Focșani. În ultimele luni, el a făcut opoziție alături de consilierii PNL. Recent, el a fost prezent chiar într-o conferință de presă a consilierilor liberali, organizată la sediul PNL Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.