Noi detalii despre accidentul de la Oreavu în care a fost implicat fostul primar de la Slobozia Bradului

0
402

Poliţia Buzău a transmis miercuri la prânz un comunicat de presă referitor la accidentul în care a fost implicat marţi seară şi fostul primar de la Slobozia Bradului, Valerică Zamfirescu. Fără a spune cu subiect şi predicat cum au stat lucrurile, Poliţia Buzău a transmis presei că pietonul mort marţi seară a fost acroşat în mod succesiv de două autovehicule(n.r. una dintre ele fiind a fostului primar Zamfirescu) iar în cauză se fac încă cercetări pentru stabilirea cu exactitate a faptelor.

„În jurul orei 18.00, poliţia a fost sesizată despre producerea unui alt accident rutier, în afara localităţii Oreavu, pe DN 2 E 85. Din primele verificări efectuate de echipa operativă la faţa locului, a rezultat faptul că un pieton în vârstă de 67 ani, din municipiul Rm. Sărat, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, ar fi fost acroşat în mod succesiv de două autovehicule, care se deplasau în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, pietonul a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt”, transmite IPJ Buzău.

Miercuri dimineaţă, fostul primar din Slobozia Bradului, a fost la Poliţia din Râmnicu Sărat la audieri. Fostul edil susţine că el este nevinovat întrucât pietonul a fost lovit iniţial de o maşină de teren, apoi a fost proiectat în autoturismul său, fără ca el să poată evita în vreun fel impactul.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.