Noi detalii despre concursul organizat în Vrancea de Inspectoratul Județean de Poliție!

0
506

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea recrutează candidaţi în vederea participării la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru ocuparea unui număr de 22 de posturi vacante de agenți existente în statul de organizare al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, prin încadrarea din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Posturile care fac obiectul concursului şi poziţiile din statul de organizare al IPJ Vrancea la care pot fi identificate, sunt următoarele:

 1. Postul de poliţie comunal Slobozia Bradului .
 2. Postul de poliţie comunal Slobozia Bradului .
 3. Postul de poliţie comunal Jitia .
 4. Postul de poliţie comunal Nistoreşti .
 5. Postul de poliţie comunal Paltin .
 6. Postul de poliţie comunal Bogheşti .
 7. Postul de poliţie comunal Corbiţa  .
 8. Postul de poliţie comunal Homocea .
 9. Postul de poliţie comunal Pufeşti .
 10. Postul de poliţie comunal Pufeşti .
 11. Postul de poliţie comunal Rugineşti .
 12. Postul de poliţie comunal Băleşti .
 13. Postul de poliţie comunal Bârseşti .
 14. Postul de poliţie comunal Negrileşti .
 15. Postul de poliţie comunal Păuleşti .
 16. Postul de poliţie comunal Tulnici .
 17. Postul de poliţie comunal Tulnici .
 18. Postul de poliţie comunal Vrâncioaia .
 19. Postul de poliţie comunal Câmpuri .
 20. Postul de poliţie comunal Fitioneşti .
 21. Postul de poliţie comunal Răcoasa .
 22. Postul de poliţie comunal Vizantea .

Condițiile de participare la concurs, desfășurarea concursului (probele de concurs), precizări privind rezultatele finale ale concursului și exercitarea opțiunilor de către candidați, regulile privind înscrierea la concurs, regulile privind examinarea psihologică, probele şi baremele pentru verificarea aptitudinilor fizice ale candidaţilor, regulile privind buna organizare și desfășurare a concursului se regăsesc în anunţul Inspectoratului General al Poliţiei Române nr. 146626 din 01.04.2016 postat pe site-ul www.politiaromana.ro, secţiunea carieră – Posturi scoase la concurs, precum și la avizierul și pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Candidaților declaraţi „admis” la concurs şi care îndeplinesc condiţiile legale de încadrare în Poliția Română, li se vor acorda, gradele profesionale în funcţie de pregătirea lor şi de vechimea în specialitatea corespunzătoare studiilor absolvite, raportate la cerinţele postului. Aceştia sunt încadraţi în funcţiile minime prevăzute de lege corespunzătoare gradelor profesionale acordate, pe o perioadă de probă de 6 luni.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, programul de înscriere al candidaţilor se stabileşte în perioada 04 – 08.04.2016în intervalul orar 0900 – 1600, la sediul unităţii din mun. Focşani, str. Cezar Bolliac nr. 12, jud. Vrancea.

Orice modificări cu privire la organizarea înscrierilor şi a modului de desfăşurare a concursului vor fi afişate de îndată la avizierul și pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, astfel încât toţi candidaţii sunt rugaţi să urmărească permanent aceste aspecte.

CITEȘTE ȘI: E OFICIAL! Poliția începe angajările din SURSĂ EXTERNĂ. 22 de posturi disponibile în Vrancea

CITEȘTE ȘI: Intenția MAI de a recruta oameni din surse externe stârnește ample controverse. Ce cred vrâncenii despre asta!

CITEȘTE ȘI: S-a dat STARTUL angajărilor în POLIȚIE din sursă externă. VEZI care sunt condițiile

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here